Trivselföreningen

Trivselföreningen består idag av 9 personer i styrelsen men välkomnar givetvis fler. Man behöver inte sitta med i styrelsen för att vara med och engagera sig i trivselgruppens arrangemang, har man idéer på aktiviteter för området går det bra att delta på ett möte alternativt kontakta någon i styrelsen. Flera har redan hört av sig som vill vara med och hjälpa till vilket är mycket roligt!

Covid har givetvis utmanat oss i Trivselgruppen och vårt uppskattade midsommarfirande har varit inställt två år i rad. Inte heller vårstädningen i lekparken med tillhörande Ene-Ek lopp har gått att genomföra men goda krafter har hållit lekparken snygg – det uppskattas!

Trots läget har ett antal aktiviteter genomförts under 2021:

  • Från slutet av juni till mitten på augusti öppnade en tillfällig kiosk i en av bodarna i lekparken. Två sommarjobbande ungdomar tog initiativ till denna aktivitet och Trivselgruppen har bistått med hjälp för att de ska komma i ordning. Ett väldigt uppskattat inslag av både lekparksbesökare och initiativtagarna själva. Stort tack till Alexander och Aston för fint initiativ!
  • En av medlemmarna i Trivselgruppens styrelse har tagit initiativ till loppis på området. Det genomfördes promenadloppis både i maj och september med stort intresse från både besökare och säljare. Aktiviteten planeras att återkomma under 2022.
  • Trivselgruppen har ordnat så att Mr Mango har stått med sin foodtruck vid dansbanan ett antal onsdagar under hösten. En uppskattad aktivitet som vi hoppas kan återkomma under våren.

Planer finns för 2022 och bland annat finns tankar på en skidtävling för barnen på området, bokbytardag med författarföredrag, utställning om ”gamla tider” på området samt givetvis städdag i lekparken med Ene-Ek loppet, midsommarfirande och promenadloppis. Det finns gott om idéer i gruppen och vi tar gärna hjälp av fler goda krafter för att genomföra alla aktiviteter. Känner du att något av detta tilltalar dig och du vill vara med att göra en insats i just detta så hör gärna av dig till oss på vår mail: trivsel@fullerosmf.se

Mer om kommande aktiviteter kommer kunna läsas efter hand vi diskuterar dessa på våra möten.

Väl mött!

/ Trivselföreningens Styrelse, 2021-10-24