The Ryders 2014

Spelningen den 16:e Augusti blev succé. Många kom och dansade och fick dansbanan att leva upp och göra rätt för sitt namn. Tack till The Ryders som denna gång spelade gratis. Vi ser fram emot fler spelningar och under vilka former det blir visar sig. Vi vill även rikta ett tack till Ica Maxi Erikslund som sponsrat med fina priser till lotteriet.

Sist men inte minst!! Stort tack till alla medverkande som förberett, delat ut inbjudan, köpt in lampor, korv etc. Till alla som var med och arbetade under kvällen och till alla som bakat till kiosken!

Vi ser fram emot att återinföra ”Höstfesten” som en lika trofast tradition som Midsommarfirandet, men till det behövs mer folk. Vi söker ständigt efter er som vill/kan engagera er på något sätt för att göra dessa evenemang möjliga. Ju fler vi är desto mindre behöver var och en göra och möjligheten till trivselföreningens fortlevnad blir tryggare.

Ni som känner er ”kallade”, hör av er till trivsel@fullerosmf.se eller ring någon i Trivselföreningens Styrelse.

Nedan följer några bilder från kvällen. Ber om ursäkt för den usla kvaliteten från min mobilkamera men jag hoppas ni ändå uppfattar hur fint det var och hur roligt vi hade 😉

IMG_0757[1]IMG_0758[1]IMG_0763[1]IMG_0771[1]IMG_0770[1]

IMG_0753[1]