Midsommar 2014

Midsommar närmar sig med stormsteg och vi hoppas att många kommer och firar på festplatsen vid dansbanan i Enhagen. Vi har nyligen satt upp skyltar på anslagtavlorna, vid Enhagens- och Ekbackens infart. Där beskrivs programmet med tider. Samma skylt finns nedan att läsa som PDF. Klicka på länken nedan för att läsa innehållet. Allt som vi planerat har falli på plats med allt från björkris till arbetsamma ungdomar vid aktiviteterna. De aktiviteter som kommer finnas i år är Chokladhjul, Bollkastning och fiskedam, vilka kommer kosta 20:-/st. Jämna pengar uppskattas då vi inte har möjlighet att hålla stora kassor.

Midsommarskylt 2014

 

Det kommer även till kvällen finnas möjlighet att grilla gemensamt vid dansbanan för de som tycker det skulle vara trevligt. Ett eget initiativ från en av våra grannar här ute som tar startpinnen till en, förhoppningsvis, återupplivad tradition kommande midsommarkvällar.

Dom skriver:

 

”Ta med familj, era midsommagäster eller kom ensam beroende på hur kvällen är planerad. Ni tar med all mat och dryck inkl. porslin till ert sällskap. Vi fixar långbord, att grillarna står på från kl.19 och några timmar framåt samt kvällens musik.

Anmäl senast måndagen den 16/6 till Jennie@widestrand.se genom att maila namn på de som kommer med i ert sällskap (och ange antalet barn).

Mail har skickats till mer än 50 personer här ute, meddelandet har skrivits på Trivselgruppens FB, ”Trivselgruppen Ekbacken/Enhagen” och så nu här på hemsidan… så håll tummarna för en varm kväll.

Välkomna till en halvspontan, enkel och rolig kväll i vårt fina område för nu är det dags att börja väcka upp midsommarkvällarna på dansbanan igen.

/Jennie 070-595 08 90, Fredrik 076-80 70 280 och Jonte 504 25, Enhagsvägen 11